Jump to content

We politely request that members refrain from discussing politics and/or the Brexit debate on East Midlands Stargazers. Let's keep it to the topic at hand... Clouds. ☁️

  • Join the East Midlands Stargazers astronomy community today!

    Test

Sign in to follow this  
Bottletopburly

Startools website

Recommended Posts

Bottletopburly

Can someone check for me using a pc running w10 , google startools and access http://www.startools.org/ does it load properly or does it show a white screen with no graphics ,poads on tablet and a phone ok ,i have tried disabling anti virus /firewall etc i think it may be a win10 thing need to verify my sons pc shows same error .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bottletopburly
9 minutes ago, Ron Clarke said:

Site loads OK on my Win10 PC..

Must be something to do with Virgin Media then ron

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bottletopburly
7 minutes ago, Ron Clarke said:

I'm on Virgin Media too!

Hmmmmm head scratch 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bino-viewer

And my word, its available for Mac users too ! 😎

The link you posted works fine for me. (2015 iMac, Mac OS Mojave v 10.14.3)

 

I'm on EE broadband (usually about 70Mbps)

 

It looks interesting software. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bottletopburly
6 hours ago, Bino-viewer said:

And my word, its available for Mac users too ! 😎

The link you posted works fine for me. (2015 iMac, Mac OS Mojave v 10.14.3)

 

I'm on EE broadband (usually about 70Mbps)

 

It looks interesting software. 

For the life of me i can't get it to load on mine or my lads pc ,tablet fine, phone fine ,disabled antivirus ,firewalls etc computer says no 

Edited by Bottletopburly

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bino-viewer
6 hours ago, Bottletopburly said:

For the life of me i can't get it to load on mine or my lads pc ,tablet fine, phone fine ,disabled antivirus ,firewalls etc computer says no 

46483890545_8d8bef11cf_o.jpg

Edited by Bino-viewer

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bottletopburly
12 hours ago, Bino-viewer said:

46483890545_8d8bef11cf_o.jpg

Finally the problem was solved  by clearing browser cache. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.